Poniedziałek 29.04

Śniadanie Pieczywo pszenno-żytnie z zielonym masłem pietruszkowym, jajko gotowane na twardo, ogórek kiszony, kakao naturalne na mleku 3,2 %, owoc (alergeny: gluten, mleko i pochodne, jajko)
Obiad Krupnik z mięsem wieprzowym i zieleniną zabielany śmietaną (alergeny: gluten, seler, mleko i pochodne), makaron 1/2 pszenny, 1.2 pełnoziarnisty z białym serem, surówka z marchewki i jabłka (alergeny: gluten, mleko i pochodne, jajko), herbata z cytryną
Podwieczorek Kefir z owocami (alergeny: mleko i pochodne)

Wtorek 30.04

Śniadanie Płatki ryżowe na mleku 3,2 %, bułka razowa z masłem, pasta z zielonego groszku i sera feta, pomidor, owoc (alergeny: gluten, mleko i pochodne), herbata z miętą
Obiad Rosół z makaronem z mąki durum i natką pietruszki (alergeny: gluten, seler, jajko), pulpety z dorsza w sosie śmietanowym, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty (alergeny: gluten, mleko i pochodne, ryba), kompot owocowy
Podwieczorek Budyń czekoladowy z mango (alergeny: mleko i pochodne)

Środa 1.05

Śniadanie Święto
Obiad Święto
Podwieczorek Święto

Czwartek 2.05

Śniadanie Dzień wolny
Obiad Dzień wolny
Podwieczorek Dzień wolny

Piątek 3.05

Śniadanie Święto
Obiad Święto
Podwieczorek Święto