Poniedziałek 29.04
Śniadanie | Pieczywo pszenno-żytnie z zielonym masłem pietruszkowym, jajko gotowane na twardo, ogórek kiszony, kakao naturalne na mleku 3,2 %, owoc (alergeny: gluten, mleko i pochodne, jajko) |
Obiad | Krupnik z mięsem wieprzowym i zieleniną zabielany śmietaną (alergeny: gluten, seler, mleko i pochodne), makaron 1/2 pszenny, 1.2 pełnoziarnisty z białym serem, surówka z marchewki i jabłka (alergeny: gluten, mleko i pochodne, jajko), herbata z cytryną |
Podwieczorek | Kefir z owocami (alergeny: mleko i pochodne) |
Wtorek 30.04
Śniadanie | Płatki ryżowe na mleku 3,2 %, bułka razowa z masłem, pasta z zielonego groszku i sera feta, pomidor, owoc (alergeny: gluten, mleko i pochodne), herbata z miętą |
Obiad | Rosół z makaronem z mąki durum i natką pietruszki (alergeny: gluten, seler, jajko), pulpety z dorsza w sosie śmietanowym, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty (alergeny: gluten, mleko i pochodne, ryba), kompot owocowy |
Podwieczorek | Budyń czekoladowy z mango (alergeny: mleko i pochodne) |
Środa 1.05
Śniadanie | Święto |
Obiad | Święto |
Podwieczorek | Święto |
Czwartek 2.05
Śniadanie | Dzień wolny |
Obiad | Dzień wolny |
Podwieczorek | Dzień wolny |
Piątek 3.05
Śniadanie | Święto |
Obiad | Święto |
Podwieczorek | Święto |